fredag, juni 09, 2006

Värre än fågelinfluensan?

Idag många män till jobbet tar adjö
för en fruktad sjukdom har i Sverige sått sitt frö
och med den bacillkontakten
ökar hastigt sjukdomstakten
innan VM är över lär varannan karlslok dö

3 Kommentarer:

Lotten said...

Jag tycker att den där bacillen ska drabba lika många kvinnor som män och tänker anmäla detta orättvisa drabbningsmönster till diskrimineringsombudsmannen.

12:18  
Anonymous said...

I vårt hem har denna sjukdom, om den nu ska kallas så, drabbat endast det motsatta könet. Jag personligen skulle gärna vilja bli drabbad då jag ser det som en själsligt nyttig sjukdom. Dock inte kroppsligt. Tänker på ölmage, försoffning mm...säger Steffo

14:05  
Man said...

Det är det jag alltid har hävdat. Nuförtiden är könsrollerna ombytta. I min familj är det också tanten som hänger framför VM med nätbrynja och ölmage. Ölen är undantaget som bekräftar regeln. Hon har missbruk av andra slag.

20:40  

Skicka en kommentar

<< Home